top of page
VINO THERAPY CLEANSER 120 ML 1.JPG

VINO TERAPIRENS • 120ML

Gelsåpe som fremmer dyp hudrens og antioksidanteffekt. beskytter huden mot frie radikaler, ideell for røykere og eldre hud.


Aktive ingredienser:
Druefrøpolyfenoler – OPC.

VINO THERAPY LOTION 120 ML 1.JPG

VINO TERAPILOTION • 120ML

Tonic som fremmer balansen i hudens pH-verdi samtidig som den fremmer en antioksidanteffekt.
Beskytter huden mot frie radikaler, ideell for røykere og eldre hud.


Aktive ingredienser:
Druefrøpolyfenoler – OPC.

RENOVAGE SERUM Y SHAPE 30ML.JPG
RENOVAGE Y CONTOUR EXPRESS 30MLJPG.JPG

RENOVAGE SERUM Y-SHAPE • 30ML
Lett, ikke-fettete serum med foryngende, anti-glykerende og anti-rynkevirkning. Fremmer umiddelbar løfting og tensoreffekt.

 

Aktive ingredienser:
° Matrixyl® Morfomics® - Anti-rynke, påvirker cellulær og dermal morfologi ved å reetablere og restarte hudforbindelsene mellom den fibroblastiske kjernen og den ekstracellulære matrisen. Øker uttrykket av longevigenes.

° Deglysome® - Antiglyca Shield

RENOVASJON Y-CONTOUR EXPRESS

  • 30 ML

Renovasjon Y-contour express multiløft etterbehandlingsserum • 30ml.Gir oppstrammende behandling med en umiddelbar oppstrammende effekt. Blant fordelene er også utjevning av glabellarrynker og furer, forbedring av ansiktskonturen og nakke, oppstrammende og anti-glykerende effekt.

Aktive ingredienser:

Matrixyl Morphomics, Deglysome, Epidermosil, Collalift 18, Ultra Filling Sphers.

RENOVAGE CREAM Y SHAPE 30G.JPG

RENOVASJONSKREM

Y-FORM • 30G

Tenkende spesielt på moden hud, utviklet Bioage Y-formen for hjemmepleiekremen som gir umiddelbar og langvarig løfting, remodellerer ansikts- og nakkekonturen, genererer støtte og fasthet, i tillegg til å synlig redusere dynamiske og statiske rynker. I renovasjonskrem Y-shape finner du en kraftig foryngende, anti-glykerende og antioksidantvirkning som forsterker hudens hydrolipidiske lag gjennom det innovative «moisture booster»-konseptet, som er i stand til å redusere transepidermalt vanntap selv for overgangsalderens hud.

Aktive ingredienser:

° Matrixyl® Morfomics® - Anti-rynke, påvirker cellulær og dermal morfologi ved å reetablere og restarte hudforbindelsene mellom den fibroblastiske kjernen og den ekstracellulære matrisen. Øker uttrykket av longevigenes.

° Deglysome® - Antiglyca Shield

KIT RENOVAGE C TECHNOLOGIA BIO Y SHAPE.J

KIT RENOVASJON C/ TEKNOLOGI BIO Y-SHAPE

Renovasjon sin kraftig foryngende behandling har blitt omformulert og har nå den mest avanserte anti-aldrings- og ansiktsstøtteteknologien: Bio y-form. Den nye linjen gir umiddelbar og varig løfting, remodellerer ansikts- og nakkekonturen, reduserer elastase 69% og øker pro-kollagen med 129%, og genererer påfølgende støtte og fasthet, i tillegg til å synlig redusere dynamiske og statiske rynker.

Settet inneholder:


Renovasjon Y-contour express multiløft etterbehandlingsserum • 30ml.


Etterbehandlingsserum gir oppstrammende behandling med en umiddelbar tensoreffekt. Blant fordelene er også utjevning av glabellar-rynker og furer, forbedring av ansiktskontur og nakke, oppstrammende og anti-glykerende effekt.


Aktive ingredienser:

Matrixyl Morphomics, Deglysome, Epidermosil, Collalift 18, Ultra Filling Sphers.


Renovasjon Y-Massasje Maske • 60g


Maske som gir oppstrammende behandling samtidig som den tilbyr den perfekte gliden for ansiktsmassasjemanøvrer. Den har en anti-glykerende, anti-aldringseffekt og forbedrer fastheten og tonen i huden i ansikt, hals og brystspalte.


Aktive ingredienser:

Lift Oléoactif, Matrixyl Morphomics, Deglysome, Epidermosil, Collalift 18, Druefrøolje.


Renovasjon Foryngende 

Kjemisk Y-peeling • 30ml


Den tilbyr en dyp og kontrollert peeling, assosiert med antioksidanten og reparerende kraften til ferulinsyre og den revitaliserende og foryngende effekten av Nanovetor Retinol.


Aktive ingredienser:

Ferulsyre, Glukonolakton, Alfamix, Nanovetor Retinol.


Renovasjon Y-Vanndråpe nøytraliserende og foryngende serum • 60ml


Serum med en foryngende virkning gjennom Bio Y-Shape-teknologi, som har sin innovative handling fokusert på å forbedre fastheten og tonen i huden i ansikt, hals og nakke. Nøytraliserer og forbedrer peelingsresultater. Gjennom assosiasjonen av aktive stoffer som finnes i formuleringen, fornyer og behandler den tegn på aldring av huden.


Aktive ingredienser:

Keratoline, Matrixyl Morphomics, Deglysome, Epidermosil, Collalift 18, Nanovetor Retinol

KIT PELE NOVA  C TECHNOLOGIA RADIANCE BR
BIO C RADIANCE 20 PERCENT GEL CREME 30G

KIT PELE NOVA C/ TECHNOLOGIA RADIANCE BRIGHT C

Efeito Pele Nova ansiktsbehandling med Radiance Bright C-teknologi er et profesjonelt sett med vitamin C som forbedrer virkningen av vitamin C med 20x, og virker på 8 biologiske mål for jevn hud med en kraftig kombinasjon av 14 aktive stoffer, som virker:

Blekende, fuktighetsgivende, beskyttende, hudelastisitet, anti-rynkevirkning, antioksidant og cellefornyelse.

Vitamin C finnes i 3 formater, rent, stabilisert og i nanoteknologi.

Settet inneholder:

 Bio-Nano C Pre-peeling, Bio-Nano C Peel, Bio-Nano C Mask, Bio-C Serum, Bio-C Radiance 20 % og Bio-C 100 % pulverkapsler.

BIO-C RADIANCE 20% GEL KREM  • 30G

Bio-C utstrålingskremgelé med stabilisert vitamin C kan brukes morgen og kveld, og gir jevnhet i huden, lysner urenheter og forynger på en forbedret måte.

 

Eksklusiviteter:

Den har den eksklusive Radiance Bright C-teknologien som virker synergistisk på 8 biologiske mål for å regulere og optimere hudens utseende, og maksimere virkningen av vitamin C med 20x. Det er viktig å huske å påføre solkrem etter bruk av geleen.

Aktive ingredienser:
° Stabilisert Vitamin C - Moderne og innovativ form for aktiv stabilitet. Den har høy perkutan permeasjon, hydrolyseres og frigjør askorbinsyre ved det dermoepidermale krysset;

° Epidermosil® - Vektorisert hyaluronsyre, assosiasjon med silisium.

BIO EXCELLENCE C CREME AREA DOS OLHOS VI

BIO-EXCELLENCE C KREM FOR ØYEOMRÅDET 

VITAMIN C  • 15G

Bio-Excellence C er en lett, ikke-fettete, parfymefri krem som passer for alle hudtyper som en forskjønner av øyeområdet. Aktiverer drenering, jevner ut strukturen i øyeområdet og reduserer avsetningen av melanin på huden, forbedrer synlig mørke ringer og fremmer en naturlig løfteeffekt.

 

Eksklusiviteter:

 

Med Nano Vitamin C (den mest stabile formen for vitamin C), har den et avansert system for utvidet frigjøring av de aktive i de dypeste lagene av huden og stimulerer kollagen XVIII.

Aktive ingredienser:

• Ronacare AP – Antioksidant • Aktive sfærer på 5 % VC-PMG – Whitening • Collalift 18 – Oppstrammende • Epidermosil – Fuktighetsgivende • Juveneye – Behandler poser, hemosiderin og melaninavleiringer.

BIO WHITENING SERUM CLAREADOR INTENSIVO

BIO-WHITENING SERUM INTENSIVT BLEKINGSMIDDEL

 • 30ML

Uten å endre hudens fethet, fremmer dette intensive serumet for daglig bruk (dag og natt) sikker oppklaring av urenheter og fremmer foryngelse med en lett formel.

 

Eksklusiviteter:

 

Den inneholder i formelen et innovativt molekyl kalt chromabrigth, som virker intenst i lyssetting, i tillegg til de aktive belidene fremmer reduksjonen av melanocyttresponsen til solen.

Aktive ingredienser:

° Nano Retinol Kojic Syrer Tranexamic Acid Dermawhite Epidermosil Ronacare AP.

BIO NANO C MOUSSE 30 PERCENT 45GR.JPG

BIO-NANO C MOUSSE 30 % • 45G

Med en lett og behagelig tekstur er Bio-Nano C mousse 30% indikert for alle hudtyper, den virker på blekingen og kollagensyntesen, noe som hjelper til med den oppstrammende og jevne effekten.

 

Eksklusiviteter:

 

Dens store allierte er den eksklusive Radiance Bright C-teknologien, som virker synergistisk på 8 biologiske mål for å regulere og optimere hudens utseende, og maksimere virkningen av vitamin C med 20x. På grunn av den forlengede utgivelsen, frigjør den eksklusive Bioage-teknologien det meste av innholdet innen 8 timer etter påføring av produktet.

Aktive ingredienser:

° Nanovector Retinol - Stimulerer produksjonen av fibre og hjelper til med å lette huden;

° Nanovector Vitamin C 30% - Med høy permeasjonskraft opprettholder nanoteknologi integriteten til det aktive, noe som gjør at vitamin C forblir mer stabilt.

BIO C PRIMER 30G.JPG

BIO-C PRIMER • 30G

Indikert for alle hudtyper, Bio-C primer er en pre-makeup uniformer beriket med fordelene av vitamin C. Dette er det ideelle valget for å fikse og forlenge makeup, opprettholde oljekontroll, eliminere glans, skjule porer og ufullkommenheter umiddelbart, skjule rynker og fine linjer, i tillegg til å utløse et anti-forurensningsskjold. Med andre ord, i tillegg til fordelene for sminke, fremmer den også hudpleie.

 

Eksklusiviteter:

 

Inneholder den eksklusive Radiance Bright C-teknologien som virker synergistisk på 8 biologiske mål for å regulere og optimere hudens utseende, og maksimere virkningen av vitamin C med 20x.

Aktive ingredienser:

° 3% Vitamin C Nanovector - vitamin C i nanoteknologi forsterket opptil 20 ganger ved tilstedeværelsen av Radiance Bringht C-teknologi;

° Ronacare® AP - Svært antioksidant ° Vitamin E - Påvist antioksidant ° Citystem™ – Mot skade.

bottom of page